top of page

Events

ma 01 mei

|

Uffelte

UPstream SpringGathering

De lentegathering staat in het teken van Beltane. We vieren dat de Zomer eraan komt. Groei, overvloed en wedergeboorte zijn de thema's van dit Keltisch vruchtbaarheidsfeest.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
UPstream SpringGathering
UPstream SpringGathering

Tijd en Locatie

01 mei 2023 14:00 – 04 mei 2023 15:00

Uffelte, Winkelsteeg 5, 7975 PV Uffelte, Nederland

Over het evenement

De Upstream lente gathering zal dit jaar in het teken staan van Beltane. Met Beltane vieren we de vruchtbaarheid van de natuur. Het mannelijke en het vrouwelijke komt samen. Groei, overvloed en wedergeboorte zijn de thema's van dit Keltische feest.

Sterke groei-energie stroomt door de Aarde, maar ook door onszelf. Buiten zie je dat de natuur snel groen wordt. Beltane symboliseert het begin van de zomer. Het is feitelijk de poort naar de zomer. De tijd van zon, licht en warmte is aangebroken. En daar mogen we allemaal van genieten.

Wij vinden het heel fijn om dit met elkaar te kunnen vieren op onze geliefde lokatie midden in de Drentse natuur De Uelenspieghel. Zoals altijd zal het festival in het teken staan van co-creatie. Het leven is cocreatie; samen zijn we Upstream en samen maken we het programma.

s 'Ochtends na het ontbijt is er een pitching moment waarop iedereen zijn of haar voorstel kan presenteren. Of het nu een workshop is, een wandeling, een optreden of iets anders.  We kijken waar de energie heen stroomt.

In de avond en op donderdag ochtend zal er een georganiseerd programma zijn. We nodigen artiesten uit waar we heerlijk bij weg kunnen mijmeren. 

Line UP: 

★ Zangcirkelcircel met Dana Devi en Terence Samson 

★ Ligconcert met Wouter Schueller 

★ Stembevrijding en concert met Sofie Porro en Martyn Zij 

★ Ecstatic Dance met Martyn Zij

★ Voor de kids hebben we dit keer een speciaal programma!

De kok gaat ons weer verwennen met de heerlijkse maaltijden bereiden. Iedere dag zijn er drie vegan maaltijden. Op maandag beginnen we met een grote Potluck. Neem alstjeblieft je lekkerste gerecht mee voor een heerlijke overvloed.

Iedereen is welkom maandag 1 mei vanaf 14:00u. Donderdag 4 mei 15:00u nemen we weer afscheid van elkaar.

Meenememen: Eigen beker, bord en bestek. Ook handig is om een theedoek mee te nemen. Als je slaapt in de boerderij neem dan beddengoed mee. Dit is ook te huur op de lokatie zelf. Neem vooral muziek instrumenten mee (geen drums). Je lekkerste gerecht voor de potluck

Honden zijn helaas niet welkom.

Wij vragen voor het hele festival een toegang van €175,00. Als je voor 2 april boekt dat betaal je maar €145,00 Kids t/m 14 jaar betalen €125,00 en voor 2 april €100,00. Dat is inclusief 3 maaltijden per dag! 

Verblijfskosten reken je af met de Uelenspieghel zelf. Reserveer wel even een plekje op de camping of in de boerderij  via het mailadres upstreamgathering@gmail.com.

Kosten verblijf per nacht op een rijtje:

Kamperen per persoon, per nacht € 7,-

Kamperen; tent per nacht € 5,-

Kamperen; caravan of camper per nacht €8,-

Ps. voor updates over het programma en natuurlijk ook voor de voorpret kun je het Facebook event volgen   Prijzen voor kamers en blokhutjes kan je op de site van de Uelenspieghel vinden. Wees er snel bij, want binnenruimtes zijn snel uitverkocht.

Wij van het Upstream team kijken met veel plezier uit om jullie vanuit ons grote Up hart te ontmoeten.  

In liefde,

Wanda Hildebrand, EduArt en Felice de Lint

Tickets

 • Toegang UP

  Toegang inclusief 3 maaltijden per dag

  € 175,00
  +€ 4,38 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Toegang kinderen t/m 14 jaar

  Inclusief 3 maaltijden per dag

  € 125,00
  +€ 3,13 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page