top of page

Events

do 19 okt

|

Uffelte

Upstream Herfstgathering

𝐖𝐄𝐄𝐓 𝐉𝐄 𝐖𝐄𝐋𝐊𝐎𝐌 𝐃𝐄𝐙𝐄 𝐇𝐄𝐑𝐅𝐒𝐓! UPstream organiseert van 19 t/m 22 oktober een 4-daags heerlijk samenzijn op de prachtige Uelenspieghel in Uffelte. Tickets te verkrijgen op Hipsy https://hipsy.nl/event/23405-upstream-herfstgathering

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Upstream Herfstgathering
Upstream Herfstgathering

Tijd en Locatie

19 okt 2023, 14:00 – 22 okt 2023, 15:00

Uffelte, Winkelsteeg 5, 7975 PV Uffelte, Nederland

Over het evenement

𝐖𝐄𝐄𝐓 𝐉𝐄 𝐖𝐄𝐋𝐊𝐎𝐌 𝐃𝐄𝐙𝐄 𝐇𝐄𝐑𝐅𝐒𝐓!

UPstream organiseert van 19 t/m 22 oktober een 4-daags heerlijk samenzijn op de prachtige Uelenspieghel in Uffelte.  Het is ook mogelijk om alleen het weekend te komen.

UPstream staat voor cocreatie, flow en verbinding!

SAMENZIJN vinden we heel belangrijk!

 Met  elkaar een hartsverbinding aangaan, elkaar liefdevol ondersteunen en de  ander helemaal zien voelen wij als heel waardevol. Dit gevoel van  verbondenheid kun je weer meenemen in je dagelijks leven.

De  herfstgathering wordt warm, gezellig, verbonden; even helemaal puur  aanwezig zijn. Voor velen is het altijd een heerlijk weerzien tijdens  Upstream, maar we vinden het ook superfijn om elke keer weer nieuwe  mensen te verwelkomen.

We  genieten altijd enorm van de rust en natuur op de Uelenspieghel. Er  zijn kampeer- en camperplekken maar je kunt ook een een- of meerpersoons  kamer boeken.

𝐂𝐎𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓𝐈𝐄

Events  van UPstream zijn altijd een co-creatie tussen de organisatoren en de  bezoekers. SAMEN zijn we UPstream! Hierdoor kunnen we de ticketprijzen  laag houden en heeft iedereen toegang tot dit mooie samenzijn. Iedere  ochtend wordt er gepitched en maken we samen het dagprogramma.

Naast wat we zelf in het  moment creëren, nodigen we ook mooie artiesten uit die de gathering  iedere avond weer tot een hoogtepunt zullen brengen. Deze herfst mogen  we verwelkomen:   

★ Donderdag Mantracircel Elias Widukinnd en Lisa Hoff 

★ Vrijdag Concert Liza Weald 

★ Zaterdag Concert HAN Here and Now

★ Zondagochtend: Van breathwork / meditatie via zang / stemwerk naar van Ecstatic Dance. Helemaal met live begeleiding HAN Here and Now!

Onze kok Remko van Dijk gaat ons verwennen met de heerlijkste maaltijden. Iedere dag zijn er  drie biologische vegetarische maaltijden. Op donderdag beginnen we met  een grote Potluck. Neem alstjeblieft je lekkerste gerecht mee voor een  heerlijke overvloed

Iedereen is welkom donderdag 19 oktober vanaf 14:00u. Zondag 22 oktober 15:00u nemen we weer afscheid van elkaar.

𝐌𝐄𝐄𝐍𝐄𝐌𝐄𝐍

✓ Eigen beker, bord en bestek. Ook handig is om een theedoek mee te nemen. ✓ Als je slaapt in de boerderij neem dan beddengoed mee. Dit is ook te huur op de lokatie zelf. ✓ Neem vooral muziek instrumenten mee (geen drums). ✓ Je lekkerste gerecht voor de potluck ✓ Honden zijn helaas niet welkom.

𝐊𝐎𝐒𝐓𝐄𝐍

Wij  vragen voor het hele festival een toegang van €180,00. Kids t/m 14 jaar  betalen €130,00. Dat is inclusief 3 maaltijden per dag!

Toegangstickets zijn te krijgen via https://hipsy.nl/shop/23405-upstream-herfstgathering

Verblijfskosten  reken je af met de Uelenspieghel zelf. Reserveer wel even een plekje op  de camping of in de boerderij via het mailadres  upstreamgathering@gmail.com.

Kosten verblijf per nacht op een rijtje: 

Kamperen; tent per nacht € 5,- 

Kamperen; caravan of camper per nacht €8,- 

Kamperen per persoon, per nacht € 7,-  

Bed in 2 pers kamer € 30,- 

Bed in 1 pers kamer € 40,- 

Pipowagen/Blokhut € 65,-

We houden jullie op de hoogte en kijken nu al uit naar een magische herfst samen in verbinding en liefde.

Wanda Hildebrand, EduArt en Felice de Lint

Deel dit evenement

bottom of page